.

.

Ръчно Рисувани, Эмалевая Ковчег за Украшения във вид на Главата на Черепа, Окачени Органайзер За Бижута, Мини-Пръстен За Съхранение на Обици, са подбрани Уникална Ф?

Ръчно Рисувани, Эмалевая Ковчег за Украшения във вид на Главата на Черепа, Окачени Органайзер За Бижута, Мини-Пръстен За Съхранение

BGN 13.79

Продукти
Налично

➤ Качествени материали : Фигурка от кутии за бижута с череп, изработен от екологично чист сплав и планински кристал, не съдържа олово, кадмий и никел ➤ За размер : Размер на кутията за украшения с черепа на главата съответства на показания образ, идеална за съхранение на малки бижута като обеци, пръстени, колиета, моля, проверете картинката, за да разберете истинския размер. ➤ Ръчно изработени продукти : ковчег за украшения във формата на черепа е ръчно рисувана, елегантна емайл и мозайка с кристали.Разширен, ярки и реалистични, цветът се запазва за дълго. * Красив Орнамент : Реалистична кутия за украшения във формата на черепа е много привлекателен, независимо от това, къде е публикуван, подходящи за декорация на вашия дом, спални, офис, автомобили и т. Това трябва да бъде един от вашите колекции. ➤ Страхотни подаръци : ковчег за украшения с черепа се предлага в опаковка на подаръка, можете да закупите този продукт и да го изпратите директно на вашия приятел подарък.Идеален подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, годишнина, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа или друг празник.

Характеристики на продукта

Свързани продукти