.

.

Очила за дальтоников в Полнокадровом стил, Коригиращи Очила, Очила За корекция на Далтонизъм, Очила със Слабостта на цветове, слънчеви Очила Унисекс, за Червени и З?

Очила за дальтоников в Полнокадровом стил, Коригиращи Очила, Очила За корекция на Далтонизъм, Очила със Слабостта на цветове, слънчеви

BGN 16.29

Продукти
Налично

Очила за корекция на далтонизъм помагат за подобряване на цветоощущение на пациента и способността за цветоразрешениюУнисекс полнокадровые очила със стилен дизайн, които могат да се подчертае вашия темперамент, удобни и красиви в чорап.Е насочена към корекция цветоощущения хора с краснозеленой далтонисти и цвят на слабост.Може да се постигне ефект на засилване на цветове, която ви позволява да видите по-ярка сцена.Се предлага с кутия за съхранение за удобно пренасяне, вие можете да носите навсякъде, където пожелаете. Очила за корекция на далтонизъм помагат за подобряване на цветоощущение на пациента и способността за цветовому разрешение. Унисекс полнокадровые очила със стилен дизайн, могат да се подчертае вашия темперамент, удобни и красиви в чорап. Е насочена към корекция цветоощущения хора с краснозеленой далтонисти и цвят на слабост. Може да се постигне ефект на засилване на цветове, която ви позволява да видите по-ярка сцена. Се предлага с кутия за съхранение за удобно пренасяне, вие можете да носите навсякъде, където пожелаете.Параметри : Тип на продукта : Очила за корекция на далтонизъм Материал : PC Стил : Унисекс и персонални полнокадровые очила Степен на защита точки : 1 Предпоставка Списък : 1 х калъф за очила 1 x каишка 1 х Точки 1 х кърпа за очила.

Характеристики на продукта

Item Type:
Colorblindness Correction Glasses
Material:
PC
Style:
Unisex and Personalized Full Frame Glasses
Glasses Degree:
1
Package List:
1 x Glasses Case :
1 x Lanyard :
1 x Glasses :
1 x Glasses Cloth :
Свързани продукти