.

.

Лимонов Плод Карикатура САМ Бродирани Ленти Шевна Апликация САМ Облекло Тениска Рокля, Шапка, Дънки Раници за Мъже, Жени, Момчета, Момичета (3 бр.)

Лимонов Плод Карикатура САМ Бродирани Ленти Шевна Апликация САМ Облекло Тениска Рокля, Шапка, Дънки Раници за Мъже, Жени, Момчета,

BGN 15.87

Продукти
Налично

Размер : 1,7/8 X2,4/8 инча / Кликнете/ Преминете към следващата снимка за определяне на размера абсолютно нов и високо качество.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост /контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. надявам се, можете да разберем, ще бъдем искрено благодарни.Стоките се доставят в рамките на 24-48 часа след получаване на плащането от понеделник до петък.Поръчки в почивни и празнични дни ще бъдат публикувани на следващия работен ден.Време за доставка зависи от местоположението на продукта.Стоки, които се намират в Тайланд, ще бъдат изпратени чрез DHL или USPS и доставени в рамките на 11-21 работни дни. - Повечето поръчки се изпращат в рамките на 1-3 работни дни.В случай на всяко забавяне, ние незабавно ще се свържем с вас. - Ние сме в Банкок, Тайланд.Според нашия опит, международна поща се доставя в продължение на десет-двадесет работни дни в зависимост от вашата страна. Време за доставка в начина : 7-14 работни дни в Европа, Австралия и Нова Зеландия, 10-23 работни дни в САЩ и Канада - моля, имайте в предвид, че това е приблизителна цифра, и от време на време се случват непредвидени закъснения, не зависи от нас.

Характеристики на продукта

Свързани продукти