.

.

100шт Шестостенни Полагане на Конфронтация Найлон PA66 Черен Комплект Шестостенни Комплект с вътрешна резба (Размер: M3 *20)

100шт Шестостенни Полагане на Конфронтация Найлон PA66 Черен Комплект Шестостенни Комплект с вътрешна резба (Размер: M3 *20)

BGN 3.00

Продукти
Налично

【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】Този оспорва с вътрешен шестоъгълник дърворезба с добро качество, изработени от подобрения и трайни екологично чист найлон PA66 Той има здрави, стабилни, кислотостойкими, щелочестойкими, коррозионностойкими, твърди, изолирующими и помехоустойчивыми характеристики. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Гладка повърхност, чиста и прозрачна резба този шестигранника с вътрешна резба може да даде някакво усещане за красота.Продуктът е с малки размери, лесен за инсталиране и лесно да се скрие.Използвайте изделието правилно, го е лесно поскользнуть. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】 Определени за облекчаване на шестоъгълни на тампони е малък по размер и е много полезно малък инструмент.Black standoff много удобен и практичен за употреба, лесен за инсталиране, може да донесе много удобство в живота ви. 【Различни спецификации】 Набор от шестоъгълни на тампони е 5 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм, 15 мм, 18 мм, 20 мм, 25 мм, 9 размери по ваш избор, достатъчни, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Комплектът съдържа 100 продукти, които можете да използвате за по-дълга употреба или замяна на повредени части. 【ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Тази разделителната уплътнението е много подходящ за инсталиране между печатна платка и плащане на металообработващи машини.Оспорва с вътрешен шестоъгълник резба и може да създаде горещ канал между чипове или създаване на многослойни домашна печатна платка тип "зубър". 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】Този оспорва с вътрешен шестоъгълник дърворезба с добро качество, изработени от подобрения и трайни екологично чист найлон PA66. Той има здрави, стабилни, кислотостойкими, щелочестойкими, коррозионностойкими, твърди, изолирующими и помехоустойчивыми характеристики. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Гладка повърхност, чиста и прозрачна резба този шестигранника с вътрешна резба може да даде някакво усещане за красота.Продуктът е с малки размери, лесен за инсталиране и лесно да се скрие.Използвайте изделието правилно, го е лесно поскользнуть. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】 Определени за облекчаване на шестоъгълни на тампони е малък по размер и е много полезно малък инструмент.Black standoff много удобен и практичен за употреба, лесен за инсталиране, може да донесе много удобство в живота ви. 【Различни спецификации】 Набор от шестоъгълни на тампони е 5 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм, 15 мм, 18 мм, 20 мм, 25 мм, 9 размери по ваш избор, достатъчни, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.

Характеристики на продукта

Свързани продукти