.

.

Кола Ipad Облегалка на задната седалка на Притежателя на мобилен телефон Ipad Универсален Прибиращи се със завъртане на 360 градуса Фиксирана поддръжка на Ipad за 4-11-инчо?

Кола Ipad Облегалка на задната седалка на Притежателя на мобилен телефон Ipad Универсален Прибиращи се със завъртане на 360 градуса

BGN 7.93

Продукти
Налично

★ Експрес-настройка : Никакви средства не се изисква, задайте шаровую глава в слота за карта с памет и я затегнете с помощта на гайки, а след това щракнете върху пружинен прът за автоматично отваряне и вмъкнете между двете рафтове задната част на възглавницата, най-накрая, поставете вашия мобилен телефон или i Pad ★ Съвместимост : Тази на задната възглавница може да използвате с всеки мобилен телефон с размер 4-11 см, Ipad, машини за отдих, забавления оборудване, лесно за решаване на проблема, заключающуюся в това, че един предмет може да се използва няколко устройства. ★ Материал : телескопичен прът от алуминиева сплав може да регулира своя любим ъгъл по желание, скоба и от двете страни силиконова подплата играе защитна роля. ★ Регулиране на ъгъла на наклона : Телескопичен прът може да отиваме все по-далеч до 9,8 сантиметра, оборудване развлечения могат да се поставят в средата, така че всичко е на задната седалка може да изглежда, че е удобно за споделяне със семейството си. ★ Ако имате някакви въпроси, преди да инсталирате и да си купите, не се колебайте да се свържете с нас, искрено се реши проблема си тук, моля, изберете нас. ★ Експрес-настройка : Никакви средства не се изисква, задайте шаровую глава в слота за карта с памет и я затегнете с помощта на гайки, а след това щракнете върху пружинен прът за автоматично отваряне и вмъкнете между двете рафтове задната част на възглавницата, най-накрая, поставете вашия мобилен телефон или i Pad. ★ Съвместимост : Тази на задната възглавница може да използвате с всеки мобилен телефон с размер 4-11 см, Ipad, машини за отдих, забавления оборудване, лесно за решаване на проблема, заключающуюся в това, че един предмет може да се използва няколко устройства. ★ Материал : телескопичен прът от алуминиева сплав може да регулира своя любим ъгъл по желание, скоба и от двете страни силиконова подплата играе защитна роля.

Характеристики на продукта

Свързани продукти