.

.

Led Безжична Настолна Лампа, Таблица Лампа, с регулируема яркост, Лампа на Батерии, Преносим лека нощ за спалня в хотел, Офис, Ресторант (Черен)

Led Безжична Настолна Лампа, Таблица Лампа, с регулируема яркост, Лампа на Батерии, Преносим лека нощ за спалня в хотел, Офис, Ресторант

BGN 17.99

Продукти
Налично

【Настолна лампа с регулируема яркост】 Тази лампа се състои от 20 висококачествени led топки, всяка крушка лампа с мощност 4 Вата, 150 лумена, 3100 кельвинов регулиране на яркостта на 100% и 50% може да бъде постигната с помощта на бутон.Тя е много подходяща за атмосферния осветление ресторанти и хотели, а също така може да се използва като настолна лампа за прикроватной нощни шкафчета в спалнята или хола. Нейната мека светлина няма да навреди на вашето зрение. 【Портативен и здрав】Лампа височина само 10,15 инча и диаметър 3,15 инча с вградена акумулаторна батерия с капацитет 3200 mah, която може да се използва в продължение на 6 часа при 100% яркост и 10 часа при 50% яркост.В същото време универсален USB кабел за зареждане може да се свърже към всеки перезаряжаемому USB порт за зареждане.Можете да го сложите в раницата си, когато сте на къмпинг или организиране на пикник на открито. 【Метална обвивка】Корпуса на лампата е изработена от алуминиева сплав, а отдолу - от мек силикон с неплъзгащи конструкция.Метален материал, увеличава срока на експлоатация, като се избягва драскотини върху работния плот.Основа с дебелина 2,95 инча го прави по-устойчив. 【Минималистичен дизайн на облекло】 Прост цилиндричен дизайн е пълен с модерността, а повърхността е обработена метод анодиране, че да се чувствате комфортно.Тази настолна лампа може не само да отговарят на вашите разнообразни нужди от осветление, но и украса на вашата стая, е добър подарък за всеки. 【1-годишна безплатна гаранция】 Предоставя годишната гаранция на тази перезаряжаемую лампа.Ако вашата лампа излезе от строя в продължение на една година, моля, не се колебайте да се свържете с нас за заместител.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа и безплатно ще ви изпратим нова крушка.Купи с увереност!. 【Настолна лампа с регулируема яркост】 Тази лампа се състои от 20 висококачествени led топки, всяка крушка лампа с мощност 4 Вата, 150 лумена, 3100 кельвинов. регулиране на яркостта на 100% и 50% може да бъде постигната с помощта на бутон.Тя е много подходяща за атмосферния осветление ресторанти и хотели, а също така може да се използва като настолна лампа за прикроватной нощни шкафчета в спалнята или хола.

Характеристики на продукта

Свързани продукти