.

.

. Цвят: каки, Размер: 70x54x4 см (Д Ш В), Нескользящие задните части за котки, които може да се сгъва, дишащи, идеални за кучета малки и средни по размер, с възглавници от по?

. Цвят: каки, Размер: 70x54x4 см (Д Ш В), Нескользящие задните части за котки, които може да се сгъва, дишащи, идеални за кучета

BGN 2.33

Продукти
Налично

СГЪВАЕМА И МОЮЩАЯСЯ ЛЕГЛА-ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ : Легла за домашни любимци и възглавницата могат да бъдат извлечени от защитен своята практика, са лесни за използване и почистванеУпотреба : пролет/Лято / есен. Нескользящий И влагоустойчив, отговарят на високи СПУСКАНЕ : Popa е изработена от плат Оксфорд, влагоустойчив, увеличавате триене, е идеална постелка за домашни любимци в помещението.Цвят : синьо-зелен / каки/ розово.Размер L : 70x54x4 см (Д * Ш * В) височина възглавници 12 виж Дишаща пяна с памет ефект, полипропилен памук Размер : M Дължина : 56x46x4 см (Д * Ш * В) височина възглавници 11 виж Опаковката : Т-образна легло за домашни любимци с стирающимся покритие Цена : 650-850грн Бележки : ⋅ се дължи на разликата в режим на готовност и настройките на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението⋅ Моля, помисли за малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Характеристики на продукта

Свързани продукти