.

.

Плюшен легло за Куче, Къща, Кръгло Однотонное Спално Гнездо, Домашно Куче, Котка, Котенце, Кученце, Топла възглавница, Разтегателен диван (Цвят: синьо размер: 80 см)

Плюшен легло за Куче, Къща, Кръгло Однотонное Спално Гнездо, Домашно Куче, Котка, Котенце, Кученце, Топла възглавница, Разтегателен

BGN 1.00

Продукти
Налично

*** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в негоТова може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно откопчавам.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.Дайте на вашия домашен любимец да поспиш или да се отпуснете през нощта.Създайте удобно легло за здравословен сън на вашия домашен любимец. супер мека и приятна, че вашият домашен любимец е щастлив в нея.И това е най-добрата спалня или място за почивка на вашето куче. *** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Това може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец.Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно откопчавам.Лек дизайн осигурява максимална мобилност. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.

Характеристики на продукта

Свързани продукти