.

.

диспенсер за бира, Диспенсер за Напитки, Бира Барел 2,5 л, Бирария Кула, Диспенсер За бира, Диспенсер За Напитки С Тръба за лед, Led осветителни Тела, бар, Домашни Партит?

диспенсер за бира, Диспенсер за Напитки, Бира Барел 2,5 л, Бирария Кула, Диспенсер За бира, Диспенсер За Напитки С Тръба за лед,

BGN 0.67

Продукти
Налично

[Бирария кула на шведска маса] Този бира диспенсер с капацитет от 3 литра, може да се използва в барове, ресторанти на шведска маса, семейни сборищах и т [Подвижни ледени висулки] До кулата има тръба за лед, която може да се анализира.Той също може да излъчва цветни светлини.За да създадете по-добър вкус, дизайнер конструира отделна тръба за лед, която предпазва от топящия се лед и разреждане на бира. [Невидима Прозрачна бирария кула] Тази бирария кула е прозрачна и да има измет на повърхността.Ясно можете да видите броя на останалите бира и лесно да го попълни.Прозрачен сутиен кула и носи по-големи печалби и да привлича хората към дегустация. [Лесен за почистване] След употреба извадете бирена бъчва с влакчета и го изплакнете с вода. [Пластмасов устата за вино] Под бира кула има вино горловина, която можете да използвате за самообслужване.Притискателния ключ, висока якост, не капе.Можете да го използвате с увереност, и бира не, ще се изразходва напразно.Стъпки за инсталиране на:1. Задайте щипки за лед в кубче лед и го поставете в контейнер за събиране на лед; 2. Завийте ведерко за лед;3. Задайте капацитет-епруветка основа в съответствие с положението на крана; 4. Поставете кран за ключалката; 5. Завийте и затегнете кранчето.

Характеристики на продукта

Size:
Whole height 62.5cm; Container diameter 22.2cm, capacity 2.5L;
Material:
environmentally friendly plastic
Package including::
1* beer tower:
If you have any questions after receiving the goods, please contact us as soon as possible, we will reply you within 24 hours :
Свързани продукти