.

.

Седалка предпазни Колани с Рога на Еднорога, Динозавър, 2 Покривала За предпазните Колани на Автомобила, Супер Мек Тампон върху Рамото за Момичета, Момчета, Кърмаче?

Седалка предпазни Колани с Рога на Еднорога, Динозавър, 2 Покривала За предпазните Колани на Автомобила, Супер Мек Тампон върху

BGN 2.80

Продукти
Налично

【Превъзходни материали】- Нашите калъфи за презрамки изработени от мотори със слой от памук, вълна, което прави продукта по-пухкава и еластична, осигурява допълнителен комфорт 【Защита на врата и раменете,】 - Калъфи за колани добре подкрепа на врата и раменете, като се избягва увреждане на кожата, причинено от триене и търкането на предпазен колан, и могат да се използват за деца и възрастни. 【Лесна инсталация】- Тези капаци за ремъците имат конструкция лента Magic stick, която позволява регулиране на ширината за бързо инсталиране.Ти просто трябва да го отворите, прехвърлете през колан и затвори. 【Широко се използва】- Нашите калъфи за колани са с размери 10 х 7,7 инча (24,8 * 19,5 см) и може да се прилага не само към ремням кола за сигурност, но и за повечето бебешки колички, кенгура, на сумкам, сумкам за фотоапарати и тотализаторам. 【Забавни щампи】- Процеса на печат с висока разделителна способност, напълно отпечатани интересни модели ще ви доставят по-голямо удоволствие, а също така ще се превърне в идеален подарък за деца или на семейството и приятелите.Седалките за предпазните колани MCHIVER, 2 опаковки - Описание на стоките -1. Размери : Размер : 10 х 7,7 инча (24,8 *19,5 см) -2. Тегло : 0,1 кг -3. Материал : Мотора + Памук -4. Продукти включват : 2 опаковки на седалките за колани Нашите калъфи за автомобилни седалки имат характеристики -1.

Характеристики на продукта

Свързани продукти