.

.

FarBoat 2 броя Медни Бочкообразные Панти На 180 Градуса Отворени Невидими, Скрити Панти за Мебели Ковчег за Ръчно изработени Бижута (Диаметър 16 мм х дължина 33 мм)

FarBoat 2 броя Медни Бочкообразные Панти На 180 Градуса Отворени Невидими, Скрити Панти за Мебели Ковчег за Ръчно изработени Бижута

BGN 1.00

Продукти
Налично

[Mailto включва в себе си] 2 бр x Скрита панта във формата на бъчва. [Размер] Диаметър 16 мм /0,63 инча х дължина 33 мм /1,3 инча. [Инсталиране] Панти на багажника лесни за инсталиране, просто да пробия дупка и да го поставите. [Дизайн] Конструкция роликовой водач осигурява плавно и тихо отваряне, вградени винтове помагат за регулиране на нейната херметичност. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Mailto включва в себе си] 2 бр. x Скрита панта във формата на бъчва. [Размер] Диаметър 16 мм /0,63 инча х дължина 33 мм /1,3 инча. [Инсталиране] Панти на багажника лесни за инсталиране, просто да пробия дупка и да го поставите. [Дизайн] Конструкция роликовой водач осигурява плавно и тихо отваряне, вградени винтове помагат за регулиране на нейната херметичност. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.

Характеристики на продукта

Свързани продукти