.

.

Доста странни Новости Настолна, светът бокс Круша За облекчаване на стреса, светът бокс Новост не мога да понасям Подарък Бял Слон.

Доста странни Новости Настолна, светът бокс Круша За облекчаване на стреса, светът бокс Новост не мога да понасям Подарък Бял Слон.

BGN 9.00

Продукти
Налично

Изведете преодоляване на стреса на ново ниво с помощта на тази дъска, боксова крушаЩе стане идеално Бял слон, кляпом в устата или оригинален подарък.Необходимо е лесна за сглобяване на винтах.Включва боксова круша, извор на напрежение, на основата с вендузата, ръчна помпа и игла.Размери на сглобени съставляват 14, 50 "x 7, 00 х 7, 00 часа". Диаметър издънка е 7, 00 часа".Изведете преодоляване на стреса на ново ниво с помощта на тази дъска, боксова круша.Ще стане идеално Бял слон, кляпом в устата или оригинален подарък.Необходимо е лесна за сглобяване на винтах.Включва боксова круша, извор на напрежение, на основата с вендузата, ръчна помпа и игла.Размери на сглобени съставляват 14, 50 "x 7, 00 х 7, 00 часа". Диаметър издънка е 7, 00 часа".Изведете преодоляване на стреса на ново ниво с помощта на тази дъска, боксова круша.Изработени от трайни материали, тази, светът бокс крушите могат да издържат на удар след удар, удар след удар, не сдуваясь.Чанта закрепени към здрава пружина, която ще позволи тя постоянно скача от вас, като се гарантира дълги часове облекчаване на стреса.Стабилна основа на присоске помага надеждно да закача този пакет на повечето твърди плоски повърхности.Необходимо е лесна за сглобяване на винтах.

Характеристики на продукта

Свързани продукти