.

.

Желязна Зелена Поставка За Чадъри, Креативна Решетчатая Преграда, Кофа За Съхранение Чадъри за Търговска употреба, Предмет на Чадър на Отвора в Лобито на Хотела

Желязна Зелена Поставка За Чадъри, Креативна Решетчатая Преграда, Кофа За Съхранение Чадъри за Търговска употреба, Предмет на Чадър

BGN 3.00

Продукти
Налично

● Гъвкавост и практичност - Надеждно качество, добро качество на изработка, устойчивост на корозия, издръжливи и трайни, не изисква лечение, могат да се използват като рафтове или красива украса за хола ● Модерен дизайн - с тава за капки за предотвратяване на пръски вода и да се предотврати отсыревания пол, малка площ, подходящи за ъгли кухня, коридор, хол и офис площи, идеално място за сядане в дневната, в спалнята или кабинета. ● Разумно - Основа поставка за чадъри устойчиво, за предотвратяване на наводнения и поддържа почвата чиста.С клапа на преследването на водата може да се изпари по-бързо. ● Универсално приложение - използва се като декор за организиране на вашите чадъри, бастуни, тросточек, амбалажна хартия, мечове, детски играчки, etc.in антре или врата на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък. ● Имаме отличен екип за поддръжка на клиенти, за да се осигури удовлетвореност на клиентите!Ако имате някакви проблеми при използване, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. ● Гъвкавост и практичност - Надеждно качество, добро качество на изработка, устойчивост на корозия, издръжливи и трайни, не изисква лечение, могат да се използват като рафтове или красива украса за хола. ● Модерен дизайн - с тава за капки за предотвратяване на пръски вода и да се предотврати отсыревания пол, малка площ, подходящи за ъгли кухня, коридор, хол и офис площи, идеално място за сядане в дневната, в спалнята или кабинета. ● Разумно - Основа поставка за чадъри устойчиво, за предотвратяване на наводнения и поддържа почвата чиста.С клапа на преследването на водата може да се изпари по-бързо. ● Универсално приложение - използва се като декор за организиране на вашите чадъри, бастуни, тросточек, амбалажна хартия, мечове, детски играчки, etc.in антре или врата на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък. ● Имаме отличен екип за поддръжка на клиенти, за да се осигури удовлетвореност на клиентите!Ако имате някакви проблеми при използване, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Характеристики на продукта

Product name:
Umbrella stand
Material:
metal
Color:
green
Product Dimension:
75 x ø40cm (29.5 x 15.7 )inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :
Свързани продукти