.

.

HappyHapi Над Вратите, Куки, Много Голяма Закачалка за кърпи над Вратата, Сверхпрочная Врата Закачалка за куки за дрехи, Трайни Вратите куки за закачане на кърпи, Дрехи, ?

HappyHapi Над Вратите, Куки, Много Голяма Закачалка за кърпи над Вратата, Сверхпрочная Врата Закачалка за куки за дрехи, Трайни

BGN 4.20

Продукти
Налично

【Перфектен размер над вратата закачалка】 : Общият размер на 18 "L x 13,5"H x 18"W, която е подходяща за врати с дебелина 1,4-1,7 инча (3,5-4,5 см) и идва с поролоновыми облицовки за регулиране и защита на вашата врата, без звук (включени инструкции). ЗАБЕЛЕЖКА!!За по-добро възприятие, моля измерете размера на вашата врата и се уверете, че разстоянието между вратата и рамката на повече от 0,07-инчов (с дебелина на никел), така че вратата се затваря перфектно. 【Закачалка за кърпи уникален дизайн】 : Размер по височина (12 инча) са по-дълги, отколкото при друг обикновени закачалки за кърпи над вратата, която е предназначена за това, за да му е по-удобно да се заеме и да се слагат кърпи или дрехи.Конструкцията на замъка без винтове дава възможност за доста бързо и лесно да се събере с нашата закачалка за кърпи над вратата, за да я над вратата и нищо повече не е нужно. 【Обмислен вратата куката】 : да Сте някога труда дупка или драскотини по дрехите, причинени от остри ръбове над врати куки?За решаване на този проблем, ще отговарят на нашите извити куки за врата на закачалки, които са достатъчно гладки и по-големи (1,3 инча), за да не се надраска ръка и скъпоценни дрехи. 【Отлична организация на дома】 : Нашата закачалка за кърпи над вратата е изработена от неръждаема плоска подпечатан стомана, която е различна здравина и сверхпрочностью.Благодарение на леко матовому корицата тя е здрава, устойчива на корозия и е водоустойчив за по-продължително съхранение на вашите кърпи.Външен вид от черна стомана гласове се комбинира с почти всеки интериор. 【Широко приложение】 : Закачалка над вратата може да се инсталира на врата, баня, спалня, хол, кухня и т. ще ви Помогне да спестите място и да сложи в ред стаята си.

Характеристики на продукта

Type:
6 round hooks
Свързани продукти