.

.

Безжичен адаптер CarPlay за iPhone, актуализация LERANDA 2023 Безжичен ключ Apple Carplay, онлайн-актуализиране на Plug & Play WiFi с честота 5 Ghz, Автоматична връзка без забавяне, просто изп?

Безжичен адаптер CarPlay за iPhone, актуализация LERANDA 2023 Безжичен ключ Apple Carplay, онлайн-актуализиране на Plug & Play WiFi

BGN 2.00

Продукти
Налично

?【Безжичен адаптер Carplay】 Безжичен адаптер LERANDA за Apple carplay adapter може лесно да конвертирате вашия кабелен Car Play в безжичнаМожете да продължите да използвате пълната функционалност на Car Play и изпълняват една и съща операция с колата, като GPS навигация в реално време, възпроизвеждане на музика, Siri, пропускане на песни, регулиране на силата на звука, телефонни разговори и т. (само за i OS на Apple Car Play, не е за andriod и други системи. Забележка : За използването на този Apple wireless carplay в колата си трябва да бъде установена проводна система carplay OEM. ?【Включете, ако е същият проблем възниква и в други i Phone, може би, това е проблем със самото устройство.В този случай, моля, уведомете ни и ние бързо се реши този проблем за вас. За работа безжичен ключ Carplay изисква връзка Wi-Fi на мобилния си телефон.Изключване обикновено се причинява от смущения Wi-Fi интернет.Проверете и отстранете всякакви други смущения на Wi-Fi наблизо.

Характеристики на продукта

Свързани продукти