.

.

Блок клеммной подложки, Лесна инсталация на Месинг Проводник 20A Клеми Дискретен тип за електрически контрол на източници на хранителни вещества (Два входа, Два изх?

Блок клеммной подложки, Лесна инсталация на Месинг Проводник 20A Клеми Дискретен тип за електрически контрол на източници на хранителни

BGN 34.00

Продукти
Налично

Многогрупповое съвпадение, лесна инсталация и висока практичност, надеждност и безопасностОбвивка от изолационен материал PA, има добри негорими характеристики, не е лесно да се поддават на стареене и може да се използва безопасно.Брой комплекти клемм за свързване достатъчно, диапазон на свързване е широк, и това може да се заменя по всяко време.Моля, дебела латунную водач на лентата, добра електрическа проводимост и висока скорост на пропускливост на ток.Основно се използват в лампи, электромеханике, машинното оборудване, електрически управление, кабели, източници на храна и т. Характеристика : 1. Моля, дебела латунную водач на лентата, добра електрическа проводимост и висока скорост на пропускливост на ток. Обвивка от изолационен материал PA, добра пожароустойчивост, не е лесно да старее и може да се използва безопасно. Многогрупповое съвпадение, лесна инсталация и висока практичност, надеждност и безопасност. Основно се използват в лампи, электромеханике, оборудване, електрически управление, кабели, източници на храна и т. Брой комплекти клемм за свързване достатъчно, диапазон на свързване на широка и може да се замени по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Клеммная колодкаматериал : PA + месинг Выдерживающий ток : 20ав выдерживающее напрежение : 380 v Диапазон на свързване : приблизително 1 ~ 2,5 mm2 Дължина на лента : прибл.

Характеристики на продукта

Item Type:
Terminal Block
Material:
PA + Brass
Withstand Current:
20A
Withstand Voltage:
380V
Wiring Range:
Approx. 1~2.5mm²
Stripping Length:
Approx. 10mm / 0.4in
Working Temperature:
-25℃ to +105℃
Application:
Large warehouses, hotel housing, household electricity, factory electricity
How to Use:
Step 1:
Prepare the butt terminal, and peel off the protective layer of the part where the wire needs to be connected.
Step 2:
Unscrew the screw of the terminal block and prepare the stripped wire
Step 3:
Insert one end of the stripped wire into the terminal, and then tighten the screw
Package List:
50 x Terminal Block :
Свързани продукти