.

.

Nicpro 36 БР. Грифельные презареждане на 1,3 mm, Устойчиви На счупване и устойчив на атмосферни влияния и Механични Пълнители за моливи 1,3 мм (2B), по 12 опаковки в епруветка, ?

Nicpro 36 БР. Грифельные презареждане на 1,3 mm, Устойчиви На счупване и устойчив на атмосферни влияния и Механични Пълнители за

BGN 1.00

Продукти
Налично

1 Ценна опаковка : Доставя се с 3 тръби за пълнене с олово 1,3 мм 2 B. във всяка тръба, общо 36 бр. Работи извънредно : дължина-оловна презареждане на 1,3 mm-120 mm (4,75 инча), това е достатъчно, за да работят след редовната смяна. Работи с всички механичен молив с грифелем 1,3 мм - особено с механични моливи Nicpro, които са идеални за общо писмо, като например бележки, писма, draughting, и можете да ги използвате в офиса, класната стая, у дома и в други работни случаи. Грифели Nicpro са изработени от висококачествена смола, гладка за писма в продължение на целия ден, достатъчно тънка за обяснения записи, но достатъчно дебели, за да издържат на работното място, устойчиви на счупване.100% без риск за закупуване : Ако не сте доволни от сос за моливи Nicpro, ние с радост ще ви възстановим парите или ги разменим, без въпроси.Поръчайте днес без риск!.Вие ще получите : 3 туби за пълнене на механични карандашных грифелей 1,3 мм (12 бр. /туба), общо 36 бр. Дължината на всеки проводник е 120 мм.

Характеристики на продукта

Свързани продукти