.

.

Принтер за смартфони Fujifilm Instax Mini Линк 2 плюс филм Fujifilm Instax Mini в опаковка от 20 броя. Плюс стикери. Подарък универсална кърпа от микрофибър (космически син цвят).

Принтер за смартфони Fujifilm Instax Mini Линк 2 плюс филм Fujifilm Instax Mini в опаковка от 20 броя. Плюс стикери. Подарък универсална

BGN 77.99

Продукти
Налично

В този комплект на качествени снимки е включена популярният принтер за смартфони Fujifilm Mini Линк 2, а също и комплект филм Fujifilm за работа с принтера - от 20 на филмиПлюс опаковка от 10 на декоративни стикери, плюс бонус универсална кърпа от микрофибър за всички повърхности, лещи и много други.Този ултра-принтер предназначен за печат на снимки с помощта на приложението Mini Линк за Bluetooth, което може да се изтегли безплатно.Режим на печат - Лесно и бързо се отпечатва снимки, редактиране и распечатывайте един кадър от видео.Принтер + камера.Се превръща в камерата чрез накланяне за увеличаване и използване на бутона на захранването за стрелба.Весел режим ви позволява да направите няколко неочаквани отпечатъци, като се свържат до 5 приятели, за да създаде един уникален принта!.В този комплект на качествени снимки е включена популярният принтер за смартфони Fujifilm Instax Mini Линк, а също и комплект филм Fujifilm Instax за работа с принтера - от 20 на филми.Плюс опаковка от 10 на декоративни стикери, плюс като бонус универсална кърпа от микрофибър за всички повърхности, лещи и много други.Този ултра-принтер предназначен за печат на снимки с помощта на приложението Instax Mini Линк чрез Bluetooth -безплатно на Режим на печат - Лесно и бързо се отпечатва снимки, редактиране и распечатывайте един кадър от видео.

Характеристики на продукта

Свързани продукти