.

.

Червена Диня, Мультяшные Ленти с Плодове, Бродирани Апликации, Иконата с Символ, Дрехи, Дънки, Тениска, Шапка, Раници за Мъже, Жени, Момчета, Момичета (3 броя)

Червена Диня, Мультяшные Ленти с Плодове, Бродирани Апликации, Иконата с Символ, Дрехи, Дънки, Тениска, Шапка, Раници за Мъже, Жени,

BGN 8.75

Продукти
Налично

Размер : 1,5/8 X2,2/8 инча / Кликнете/ Преминете към следващата снимка за определяне на размера абсолютно нов и високо качество.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост /контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. надявам се, можете да разберем, ще бъдем искрено благодарни.Стоките се доставят в рамките на 24-48 часа след получаване на плащането от понеделник до петък.Поръчки в почивни и празнични дни ще бъдат публикувани на следващия работен ден.Време за доставка зависи от местоположението на продукта.Стоки, които се намират в Тайланд, ще бъдат изпратени чрез DHL или USPS и доставени в рамките на 11-21 работни дни. - Повечето поръчки се изпращат в рамките на 1-3 работни дни.В случай на всяко забавяне, ние незабавно ще се свържем с вас. - Ние сме в Банкок, Тайланд.Според нашия опит, международна поща се доставя в продължение на десет-двадесет работни дни в зависимост от вашата страна. Време за доставка в начина : 7-14 работни дни в Европа, Австралия и Нова Зеландия, 10-23 работни дни в САЩ и Канада - моля, имайте в предвид, че това е приблизителна цифра, и от време на време се случват непредвидени закъснения, не зависи от нас.

Характеристики на продукта

Свързани продукти