.

.

Лък и Стрели за деца, Имитационный Играчка Лук, Стреля по Спортна Цел, Игри за деца, които Играят На открито, Детски Играчки, подаръци Идеи за Дванадесет момче за мом?

Лък и Стрели за деца, Имитационный Играчка Лук, Стреля по Спортна Цел, Игри за деца, които Играят На открито, Детски Играчки, подаръци

BGN 22.07

Продукти
Налично

【Бързо прицеливание и стрелба веднага 】 Идва с лук и 3 стрели-нещастнициТова е сигурно ловна игра за деца.Нашата лесна стрелба с лък идеален за игра на закрито или на открито!. 【Образователни и забавно】 Децата ще практикуват своите умения и точност, зрително-моторна координация, малък мотор и се стреми към точно в целта най-забавен и интерактивен начин.Вашите деца могат да играят в стрелба с приятели или семейството си, за укрепване на приятелството с приятели и подобряване на социалните умения на вашето дете. 【Нетоксичен материал ABS】 определени за стрелба с лък Sain Smart Jr. изработен от висококачествен действително нетоксичен материал ABS, гладка повърхност.Напълно безопасни изсмукване на стрели за деца.Моля, помогнете ги актуализирате името на заглавна и допълнителни функции. 【Подобри координацията на ръцете и очите】 Това подобрява координацията на ръцете и очите на децата и развитието на интелекта.Те ще се радват забавна стрелба навсякъде. 【Идеален подарък за деца】 Лъкове и стрели и мишена-поставка лесно да носите със себе си, с тях можете да се насладите дори на пътуване или къмпинг.Тази обстрелваща играчка - добър избор, като играчки за момчета, момичета, детски подарък за рожден ден или празник.

Характеристики на продукта

Свързани продукти