.

.

Обшивки за запис на видео филма Lynkaye irector's Cut Action Scene Clapper Board, Декорации за тематични партита в кино - Черен / Цветен, 11,8x10,6 инча (черно-бяло)

Обшивки за запис на видео филма Lynkaye irector's Cut Action Scene Clapper Board, Декорации за тематични партита в кино - Черен

BGN 8.66

Продукти
Налично

?Материал : изработен е от древесноволокнистой плочи със средна плътност (MDF), която е лека, здрава, ударопрочная ?Задължително трябва да бъде обшивки, ако видеоблогер, Youtober, любители или просто за украса на офиса, дома, тематични партита в киното.Чудесен комплект за направата на филми, режисьори или киноманов. ? Е подходяща за детски рождени дни, специални събития, училищни, фирмени мероприятия, програми за възнаграждаване, панаири, фестивали, гала-концерти, събиране на средства и т. Тази хлопающую дъската и може да се използва за маркиране на сцени в професионални филмови фестивали, както и за украса на помещения или съемочного подпори. ? Голям размер : 11.8 инча X 10,6 инча /30 x 27 см, той може да записва производство на филма, на режисьора, на сцената, на писта, валяк и дата. ?Удобен за потребителя дизайн : В продукта е предвидено място за съхранение на химикалки, произведени по индивидуална заявка.Съвет : Не използвайте дръжката на маслена основа, тъй като е невъзможно да се заличи.Характеристики : ? Голям ъгъл на отваряне : Тази облицовка от акрил, фолиа могат да се отварят под ъгъл повече от 90 °.Вградени магнити осигуряват надеждно затваряне и могат да издават по-силен звук при използването на този продукт.

Характеристики на продукта

Свързани продукти