.

.

Устройство за нарязване на Диня вилици 2 в 1, Ново Устройство За Рязане на Дини 2023 г. Съобщение, Устройство за Нарязване на Диня вилици 2 в 1 (2 бр.)

Устройство за нарязване на Диня вилици 2 в 1, Ново Устройство За Рязане на Дини 2023 г. Съобщение, Устройство за Нарязване на Диня

BGN 4.84

Продукти
Налично

[Устройство за нарязване на диня вилици 2 в 1] - Този невероятен инструмент за нарязване на диня плодове позволява да режа диня идеални кубчетаМожете да се насладите на освежаващи резени диня, не е като случая с маса, от който капе вода. [Дизайн 2 в 1 ]- Когато със старомодния метод на рязане на ножа винаги се притеснява, че остър нож порежет ни ръце.Вземете в ръцете си тази арбузную щепсела, просто тласък в диня, и резени диня автоматично излязат навън, след което ще можете да имате с вилица. [Висококачествени материали -] - - - - Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина и трайност, устойчивост на корозия и ръжда.Вилица-фино полирани, а краищата са гладки и без чеп.Висока инжекция полирана дръжка, комфортно усещане в ръката. [Лесна за употреба] Леко, внимателно се прилага натиск, тогава са получени красиви парчета диня, и вие можете за кратко време, нарязани на много кубчета диня на парчета!На него можете бързо и лесно да се свали директно от кубчета пъпеш и го сложете в чиния. [Лек и преносим] Лек и компактен дизайн, го прави удобен за използване, переноске и съхранение, който е много подходящ за къща или къмпинг на открито.Това е незаменим инструмент за ядене на диня през лятото, идеален избор за рязане на дини приятели, роднини и служителите на подарък.

Характеристики на продукта

Свързани продукти