.

.

Cabilock 12 бр. Разделители Размер Дрехи, Кръгли Закачалки, Мультяшные Разделители За Кабинет, Органайзер за Детска, кабинет, Разделител на Дрехи за Дома за Стая, на Разд?

Cabilock 12 бр. Разделители Размер Дрехи, Кръгли Закачалки, Мультяшные Разделители За Кабинет, Органайзер за Детска, кабинет, Разделител

BGN 36.65

Продукти
Налично

Изящна изработка, блясък и приятно усещане за ръкатаТе могат ефективно да спестявате време продавачите на дрехи магазин за сортиране.Изработен е от висококачествен материал, който е здрав. 12 различни модели, различни стилове, което е идеално за класификация на дрехи.Те могат да ви помогнат бързо да определите различните размери на дрехи.Описание все още се притеснявате, че не знаете размера си при избора на дрехи?Тези продукти могат ефективно да спестите време за продавач на сортиране, както и за облекчаване на клиента избор.Лесен и интуитивен дизайн позволява на хората бързо да намерите размер на желания размер.Характеристики - Цвят : Различни цветове.- Материал : Пластмаса.- Размер : Около 9.- Изработен е от висококачествен материал, който е здрав.- Изящна изработка, блясък и добро чувство за ръцете.- Те могат ефективно да спестявате време на продавач в магазин за дрехи за сортиране.- Те могат да ви помогнат бързо да определите различните размери на дрехи.- 12 различни модели, различни стилове, което е идеално за класификация на облекла.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 9 X9 X0,3 виж на Помещение включва 12 x разделители за дрехи.

Характеристики на продукта

Свързани продукти