.

.

Универсален калъф Fintie за четене на електронни книги на таблети 6-7 инча - калъф-поставка от изкуствена кожа премиум-клас с отделение за карти памет и каишка за ръка з?

Универсален калъф Fintie за четене на електронни книги на таблети 6-7 инча - калъф-поставка от изкуствена кожа премиум-клас с отделение

BGN 11.39

Продукти
Налично

?【Съвместимост】 Този универсален калъф за таблет е предназначен за 6-7-инчови таблети за четене на електронни книги, като например Пожар Tablet / Kindle / Кобо / Nook / Tolino/ Pocket book и т 6", 6,8", 7"за четене на електронни книги. (Забележка : Моля измерете размерите на таблета, преди да закупят). ?【Сгъваема поставка】 Дизайн сгъваема стойка може да освободи ръката си по време на четене. ?【Вграден каишка за ръка】 Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно. ?【Вграден слот за карти】 Джоб за документи предназначени за съхранение на визитни картички, банкови карти, пари в брой, банкноти или банкноти в пътя. ?【Висококачествени материали】 Висококачествена изкуствена кожа с мека, не царапающейся вътрешна част от микрофибър.Предохраняйте от пръстови отпечатъци, прах и драскотини. ?【Съвместимост】 Този универсален калъф за таблет е предназначен за 6-7-инчови таблети за четене на електронни книги, като например Пожар Tablet / Kindle / Кобо / Nook / Tolino/ Pocket book и т. 6", 6,8", 7"за четене на електронни книги. (Забележка : Моля измерете размерите на таблета, преди да закупят). ?【Сгъваема поставка】 Дизайн сгъваема стойка може да освободи ръката си по време на четене. ?【Вграден каишка за ръка】 Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно.

Характеристики на продукта

Свързани продукти